THEORIE

De theorie is een belangrijk onderdeel van het behalen van je rijbewijs. Voordat je praktijkexamen mag doen moet je het theorie-examen gehaald hebben. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig.

Het theorie-examen mag je doen vanaf 16 jaar.

Via de link Theoriepakketten kun je zelf jouw gewenste theoriepakket bestellen. Je hebt daarbij de keuze uit de volgende pakketten:

 • Leren en oefenen online
 • Alleen Leren online
 • Alleen oefenen online
 • Engelstalige cursus online

Deze pakketten kun je direct online bestellen en afrekenen en je kunt dan direct met de theorie beginnen. Voor het online bestellen van een van de pakketten kun je op de link klikken.

link naar pakketten

KOSTEN?

Naast de online mogelijkheden bestaat er ook de mogelijkheid om de theorie uit een boek te leren en online te oefenen. Deze combinatie heet de Theoriebox, die bij de instructeur besteld kan worden. De Theoriebox kost € 49,95 en zal samen met het gekozen lespakket gefactureerd worden.

Je kunt de theorie zelf leren. Daarnaast is er een mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. De theoriecursus sluit aan bij de theoriepakketten, die je zelf aan moet schaffen.

De theoriecursus is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor leerlingen, dit niet bij Rijschool Grootjans praktijkles nemen.

De theoriecursus kost € 90,–. Voor leerlingen die praktijkles nemen bij Rijschool Grootjans kost de theoriecursus € 45,-

DATA?

De theoriecursus zal gegeven worden op verschillende momenten in het jaar.

In het jaar 2020:

 • op 6 dinsdagavonden van 18.30-21.00uur in Susteren en wel op 10, 17 en 24 november en op 1, 8 en 15 december. Tijdens deze lessen zal de theorie behandeld worden en zullen ook oefenexamens gemaakt worden.

Aanmelden voor de theoriecursus kan via het aanmeldformulier. Als je vragen hebt bel dan met Nick Grootjans (06-54288471) of mail naar nick@rijschoolgrootjans.nl.

AANMELDEN

  Rijschool Grootjans

  Posterholtlaan 11
  6114 MX
  Susteren, Nederland

  Vraag het Sander!

  Hij helpt je graag op weg!

  T: +31 6 380 419 98
  E: sander@rijschoolgrootjans.nl

  vraag een proefles aan