THEORIE

De theorie is een belangrijk onderdeel van het behalen van je rijbewijs. Voordat je praktijkexamen mag doen moet je het theorie-examen gehaald hebben. Het theorie-examen is 1,5 jaar geldig.

Het theorie-examen mag je doen vanaf 16 jaar.

Via de link Theoriepakketten kun je zelf jouw gewenste theoriepakket bestellen. Je hebt daarbij de keuze uit de volgende pakketten:

  • Leren en oefenen online
  • Alleen Leren online
  • Alleen oefenen online
  • Engelstalige cursus online

Deze pakketten kun je direct online bestellen en afrekenen en je kunt dan direct met de theorie beginnen. Voor het online bestellen van een van de pakketten kun je op de link klikken.

link naar pakketten

THEORIEBOX

Naast de online mogelijkheden bestaat er ook de mogelijkheid om de theorie uit een boek te leren en online te oefenen. Deze combinatie heet de Theoriebox, die bij de instructeur besteld kan worden. De Theoriebox kost € 49,95 en zal samen met het gekozen lespakket gefactureerd worden.

Je kunt de theorie zelf leren. Daarnaast zal regelmatig ook een theoriecursus worden verzorgd met extra examenoefeningen. Je ontvangt een mail met informatie over de theoriecursus en de data en kunt je daarvoor dan aanmelden.

Rijschool Grootjans

Posterholtlaan 11
6114 MX
Susteren, Nederland

Vraag het Sander!

Hij helpt je graag op weg!

vraag een proefles aan